Forums temporarily locked down! Please read!

Author Topic: Lock folder context menu  (Read 3932 times)

iv0id

  • Newbie
  • **
  • Posts: 3
    • View Profile
Lock folder context menu
« on: February 24, 2011, 10:27:10 PM »
Hi,

i have installed the demo version of Espionage but after uninstalling it i still have "Lock Folder" in the contextual menu (right click ) i have used "Uninstall Espionage" from Espionage menu.Any idea how to fix this ?

Thanx
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »

greg

  • Administrator
  • Veteran
  • *****
  • Posts: 898
    • View Profile
    • http://www.taoeffect.com
Re: Lock folder context menu
« Reply #1 on: February 28, 2011, 05:24:13 AM »
Hey iv0id, sorry for the delay in response, I just returned from some travel.

Quote from: "iv0id"
i have installed the demo version of Espionage but after uninstalling it i still have "Lock Folder" in the contextual menu (right click ) i have used "Uninstall Espionage" from Espionage menu.Any idea how to fix this ?

Try restarting your computer. If it's still there after a restart let us know what version of OS X and Espionage you're running.
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »
Follow @espionageapp on twitter for news!

iv0id

  • Newbie
  • **
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Lock folder context menu
« Reply #2 on: March 01, 2011, 01:47:38 PM »
Quote from: "greg"
Try restarting your computer. If it's still there after a restart let us know what version of OS X and Espionage you're running.

Hey,

thanks you f replaying, i already restart the computer but i still have it
i'm running Mac OS X Snow Leopard 10.6.6 and Espionage 2.8.8
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »

greg

  • Administrator
  • Veteran
  • *****
  • Posts: 898
    • View Profile
    • http://www.taoeffect.com
Re: Lock folder context menu
« Reply #3 on: March 01, 2011, 08:26:39 PM »
Quote from: "iv0id"
thanks you f replaying, i already restart the computer but i still have it
i'm running Mac OS X Snow Leopard 10.6.6 and Espionage 2.8.8

OK, make sure these files do not exist. If you see them, trash them, and then restart your computer:

Code: [Select]
/Users/[your username]/Library/Application Support/Espionage
/Users/[your username]/Library/Services/EspionageMenu.service
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »
Follow @espionageapp on twitter for news!

iv0id

  • Newbie
  • **
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Lock folder context menu
« Reply #4 on: March 13, 2011, 10:17:17 AM »
Hi,

this morning i turn on my macbook and maagiic it's gone  :D
thanks you for your help
have a nice day
« Last Edit: March 13, 2011, 08:15:35 PM by iv0id »

dave

  • Script Kiddie
  • ***
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Lock folder context menu
« Reply #5 on: March 13, 2011, 01:09:23 PM »
Quote from: "iv0id"
this morning i put on my macbook and maagiic it's gone  :D

Thank you for the update, iv0id! I'm glad to hear everything is working as expected now.

Please let us know if there is anything else we can help with.
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »

alex

  • Newbie
  • **
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Lock folder context menu
« Reply #6 on: October 31, 2011, 02:36:39 PM »
Halo, i have Mac OS X 10.7.2
i don't have this Files on my System. What can i do?
Quote
Code: [Select]
/Users/[your username]/Library/Application Support/Espionage
/Users/[your username]/Library/Services/EspionageMenu.service
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »

greg

  • Administrator
  • Veteran
  • *****
  • Posts: 898
    • View Profile
    • http://www.taoeffect.com
Re: Lock folder context menu
« Reply #7 on: October 31, 2011, 10:17:16 PM »
Quote from: "alex"
Halo, i have Mac OS X 10.7.2
i don't have this Files on my System. What can i do?
Quote
Code: [Select]
/Users/[your username]/Library/Application Support/Espionage
/Users/[your username]/Library/Services/EspionageMenu.service

Double-check that you're looking in the right location first. You can choose "Go to Folder..." from the Finder's Go menu and paste the following in:

Code: [Select]
~/Library/Services
Look in that folder for EspionageMenu.service, then do the same thing with:

Code: [Select]
~/Library/Application Support
For the Espionage folder.

Finally, try restarting your computer, if that doesn't help let us know!
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »
Follow @espionageapp on twitter for news!