Forums temporarily locked down! Please read!

Author Topic: Problem with some apps  (Read 2956 times)

titocampos

  • Newbie
  • **
  • Posts: 2
    • View Profile
Problem with some apps
« on: December 28, 2009, 07:03:03 AM »
when I try to add some apps to espionage (like mail, address, etc) it says "The folder must be ownes by USER. the folder is owned by root" and i don't know how i can fix that. Can anybody help me?
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »

greg

  • Administrator
  • Veteran
  • *****
  • Posts: 898
    • View Profile
    • http://www.taoeffect.com
Re: Problem with some apps
« Reply #1 on: December 28, 2009, 06:40:16 PM »
Are you using the latest version of Espionage (2.5.4)? If not please update to that and try again.

If you are, then how are you trying to encrypt those applications? Are you using Espionage's built-in application templates to do it (from the File menu)? If you aren't, then please try doing it through the application templates. If you are, then use the Disk Utility application to repair permissions and try again.

Finally, if that still doesn't help, please download and run this diagnostic utility (shortly after receiving the error message in Espionage).
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »
Follow @espionageapp on twitter for news!

titocampos

  • Newbie
  • **
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Problem with some apps
« Reply #2 on: December 28, 2009, 10:33:02 PM »
PROBLEM SOLVED! Thank you so much for your help.
The problem was that I was dragging the applications directly to Espionage's Window.
But with your help I learned to do it correctly using "Application Templates".

Thanks.
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »