Forums temporarily locked down! Please read!

Author Topic: Moving from Knox causing a strange problem  (Read 2075 times)

snpower

  • Script Kiddie
  • ***
  • Posts: 6
    • View Profile
Moving from Knox causing a strange problem
« on: September 17, 2010, 06:55:21 PM »
I have two Knox vaults that I planned on moving to Espionage. I dragged one of them into the program, and got a message stating that the folder was already protected by Espionage. Now, I can't locate that particular Knox vault although it's alias still works. The only place I can see it is on the finder sidebar, and it's greyed out so I can't select it. And it's not listed in Espionage either. Any thoughts?
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »

greg

  • Administrator
  • Veteran
  • *****
  • Posts: 898
    • View Profile
    • http://www.taoeffect.com
Re: Moving from Knox causing a strange problem
« Reply #1 on: September 18, 2010, 05:39:37 PM »
That's quite odd, I would need to know exactly what happened leading up to that situation to be able to comment.

I would try restarting your computer and seeing if that fixes the issue (or logout and log back in to your user account). If not, then we'll need to get a better idea of how Espionage is setup on your computer, and for that you can download and run this diagnostic tool[url] (please include in the comments of the report a link to this thread so that we have a context for the report).
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »
Follow @espionageapp on twitter for news!