Forums temporarily locked down! Please read!

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Vincent

Pages: [1]
1
Espionage 3 / Re: Messed up an upgrade
« on: August 26, 2012, 01:28:20 AM »
Hey Zsolt. I think that did it!

Everything seems to be working now. I've tried a couple test folders as well.

Thanks for your help. Thanks for the offer of a remote fix as well.

2
Espionage 3 / Re: Messed up an upgrade
« on: August 25, 2012, 06:20:59 PM »
Thanks Zsolt for the response.

Quote from: "zsolt"
- first of all, to be on the safe side, make a copy of the folder you started to encrypt, in case something goes wrong that we do not encounter data loss
I'm good on that front. I've barely started using Espionage so I've got backups right now.

Quote
- open console and see if there are some messages appearing all the time, which might be Espionage related
No message other than the progress bar which is clearly now stuck. It hasn't moved in 24hrs.

Quote
- do you have sufficient disk space to encrypt the folder you wanted to protect?
Absolutely sure I have enough space. This is my first attempt so I started small. 2GB folder with 150GB left open on the drive.

Quote
- all this does not make any clue, abort the encryption, restart your mac and create one test folder with a single file in it, and try to encrypt that one, see if that goes well, if it does, try again to encrypt the folder you tried now.
How do you abort an encryption? I see no toggle or button for that. I've quit Espionage (which took it out of the Menu bar) and restarted.

When the machine rebooted, Espionage was back in the Menu bar, still stuck on encrypting that folder.

I'm at a loss.

3
Espionage 3 / Messed up an upgrade
« on: August 25, 2012, 03:12:30 AM »
I think I messed up my upgrade. Help me.

I downloaded the Espionage 2 as a trial. Loved it so much that within 3 hrs I knew I wanted to buy the product. So I download the latest (v3) and when I installed I had 2 icons in the menu bar. Looking on the forums here, I found what files to delete manually. FIne, it worked. I only have Espionage 3 now.

So, now that I have only Espionage 3 it is taking FOREVER to encrypt a folder. I'm talking going on the 3rd hour with little progress. The progress bar is  literally not moving anymore. I think I deleted a crucial file related to its operation.

What should I do?

Pages: [1]