Forums temporarily locked down! Please read!

Author Topic: Espionage GUI will not appear  (Read 3574 times)

cpjustins

  • Script Kiddie
  • ***
  • Posts: 5
    • View Profile
Espionage GUI will not appear
« on: July 12, 2011, 06:59:00 PM »
I can't seem to get the GUI to launch.  The service is running; however, the interface will not launch whenever I click the Espionage icon in the top right-hand corner and click 'Open Espionage'. Espionage is able to 'protect' the things that were already associated with it.
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »

cpjustins

  • Script Kiddie
  • ***
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Espionage GUI will not appear
« Reply #1 on: July 12, 2011, 06:59:21 PM »
I've tried restarting the service but this did not fix the issue.
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »

greg

  • Administrator
  • Veteran
  • *****
  • Posts: 898
    • View Profile
    • http://www.taoeffect.com
Re: Espionage GUI will not appear
« Reply #2 on: July 12, 2011, 07:19:25 PM »
What version of OS X and Espionage are you running?

Also, have you tried resetting Espionage?
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »
Follow @espionageapp on twitter for news!

cpjustins

  • Script Kiddie
  • ***
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Espionage GUI will not appear
« Reply #3 on: July 12, 2011, 07:50:44 PM »
I'm on snow leopard. How can I obtain the Espionage version number?
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »

cpjustins

  • Script Kiddie
  • ***
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Espionage GUI will not appear
« Reply #4 on: July 12, 2011, 08:03:28 PM »
Never mind I figured it out.
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »

mike

  • Veteran
  • *****
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: Espionage GUI will not appear
« Reply #5 on: July 12, 2011, 08:04:44 PM »
Quote from: "cpjustins"
Never mind I figured it out.
Hi cpjustins,

Can you tell us what it was?
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »
Follow @espionageapp on twitter for news!

cpjustins

  • Script Kiddie
  • ***
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Espionage GUI will not appear
« Reply #6 on: July 12, 2011, 08:37:51 PM »
The executable bit was not set on /Applications/Espionage.app... ??? :?:
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »