Forums temporarily locked down! Please read!

Author Topic: I have problem I lost my data!  (Read 4206 times)

Grosso

  • Script Kiddie
  • ***
  • Posts: 5
    • View Profile
I have problem I lost my data!
« on: May 11, 2011, 11:30:55 PM »
Hey Guys,

I'm using espionage on folder, everything was okay till I checked it few weeks ago and the folder gave me error I tired to check the folder many times.
But it seems I did lose the data! :( anyway the size around 70 mg.

So guys any help pls??





« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »

marty

  • H4X0r
  • ****
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: I have problem I lost my data!
« Reply #1 on: May 12, 2011, 06:09:22 AM »
Hi Grosso, and welcome to the forums!

What you are seeing in the Finder's Get Info window is the alias that Espionage uses to point to an unlocked folder. It will always appear to be very small, as it's not your real data -- just a pointer to it.

Can you please tell me what the error is that you've been getting on this folder, and what you are doing when the error appears?

--
Best regards,
Marty
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »
Tao Effect Support

follow @espionageapp on twitter for news!

Grosso

  • Script Kiddie
  • ***
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: I have problem I lost my data!
« Reply #2 on: May 12, 2011, 05:19:50 PM »
Thanks Marty,

If you look at the picture, it seems the program doesn't read the folder, this is the problem?




« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »

mike

  • Veteran
  • *****
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: I have problem I lost my data!
« Reply #3 on: May 12, 2011, 07:21:48 PM »
Quote from: "Grosso"
Thanks Marty,

If you look at the picture, it seems the program doesn't read the folder, this is the problem?
Hi Grosso, it looks like the Passport device was ejected while the folder was still unlocked. All the unlocked folders belonging to the external drive must be closed before ejecting the drive or what'll be left is a pointer that you're seeing right now. This happens because Espionage never had time to lock/close the folder for you.

Can you try the following:
   1) Go to Finder
   2) Choose Go > Go to Folder… in the menu bar
   3) Type or paste "/Volumes/EspionageMounts/" (without the quotes)
   4) Press return or click Go

Open the folder with your name and then see if there are any folders in this path. If there are, open any one of them and see if your "Photo Booth" folder is there.

Also, did you ever use Espionage to back up your encrypted folders?

Please let me know.
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »
Follow @espionageapp on twitter for news!

Grosso

  • Script Kiddie
  • ***
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: I have problem I lost my data!
« Reply #4 on: May 13, 2011, 12:32:12 AM »
Thanks Marty I really appreciate.
I did all the steps. I found only one folder but it wasn't for the folder I'm looking for.
Look at the pictures.







« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »

mike

  • Veteran
  • *****
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: I have problem I lost my data!
« Reply #5 on: May 13, 2011, 03:37:10 PM »
Hi,

Can you run our diagnostic tool and upload the report to us. We’ll get the report over email and we’ll get back to you there.

Thanks!
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »
Follow @espionageapp on twitter for news!

Grosso

  • Script Kiddie
  • ***
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: I have problem I lost my data!
« Reply #6 on: May 13, 2011, 03:59:51 PM »
Thank you so much Mike I really appreciate your help
I downloaded it, it's done. Waiting to hear from you.
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »

mike

  • Veteran
  • *****
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: I have problem I lost my data!
« Reply #7 on: May 13, 2011, 05:02:31 PM »
Quote from: "Grosso"
Thank you so much Mike I really appreciate your help
I downloaded it, it's done. Waiting to hear from you.
Hi Grosso,
 
You’re welcome. I got your report, you should receive an email from me now. Let me know how it turns out.
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »
Follow @espionageapp on twitter for news!

Grosso

  • Script Kiddie
  • ***
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: I have problem I lost my data!
« Reply #8 on: May 13, 2011, 11:37:29 PM »
Quote from: "mike"
Quote from: "Grosso"
Thank you so much Mike I really appreciate your help
I downloaded it, it's done. Waiting to hear from you.
Hi Grosso,
 
You’re welcome. I got your report, you should receive an email from me now. Let me know how it turns out.


It works. Thank you so much Mike you're awesome!
I really appreciate your help! Thank you so so very very much.
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »

mike

  • Veteran
  • *****
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: I have problem I lost my data!
« Reply #9 on: May 16, 2011, 05:57:01 PM »
Hi Grosso,

You’re absolutely welcome. I’m glad we were able to help you in this case.
« Last Edit: December 31, 1969, 11:00:00 PM by Guest »
Follow @espionageapp on twitter for news!