Forums temporarily locked down! Please read!

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - iloving

Pages: [1]
1
Espionage 3 / Recovery of sparse bundles
« on: February 24, 2015, 03:20:40 AM »
Hi!

I am trying to recover data from some sparse bundles but I don't know the passwords.  They are not attached to Espionage, but I am really hope that the necessary information is still in the database.

Can you advise me on how to proceed?

2
Espionage 3 / Re: password doesn't work anymore?!
« on: September 19, 2012, 12:37:34 PM »
Thank you, that worked.  
May I ask what that did?  
Is there something I may have done to cause this?

3
Espionage 3 / Re: password doesn't work anymore?!
« on: September 18, 2012, 07:21:17 PM »
The problem has happened again, and this time I'm sure I'm not goofing up the password.  I get the below errors in the log.  How should we proceed?

12-09-18 3:15:03.653 PM Espionage: ERROR (-[NSData(TECrypto) decrypt:]:131): scryptdec_buf returned: 9
12-09-18 3:15:03.653 PM Espionage: ERROR (+[DBSubdb subdbWithData:master:pass:error:]:45): failed because: !decrypted

4
Espionage 3 / Re: password doesn't work anymore?!
« on: August 07, 2012, 08:23:09 PM »
Just FYI, I was having multiple other problems with the machine, and I ended performing a complete reinstall of the OS and restoring from backups.  For now I'm going to assume that some kind of corruption occurred.  I will let you know if the issue happens again.

5
Espionage 3 / Re: password doesn't work anymore?!
« on: July 25, 2012, 04:48:01 PM »
Quote from: "zsolt"
Hello, would it be possible to have a remote session so that I can take a look into this with you?
Let me know when are you earliest available.

Rgds
Zsolt

By all means!  When and how?

6
Espionage 3 / Re: password doesn't work anymore?!
« on: July 25, 2012, 02:14:37 AM »
Bump?  I'm still having the problem.

7
Espionage 3 / Re: password doesn't work anymore?!
« on: July 23, 2012, 09:21:43 PM »
I do not have a com.taoeffect... folder under Application Support. I do have an Espionage folder though.  I tried following your suggestions there.  When I try to unlock, I get the following in my system log:

12-07-23 5:16:32.410 PM Espionage: ERROR (-[DBMaster getSubDBWithPassword:error:]:127): failed because: !data

I have this problem no matter which database3 file I've tried. I've tried the original and several backups, going right back to the earliest one I had.

8
Espionage 3 / password doesn't work anymore?!
« on: July 23, 2012, 08:14:54 PM »
After having used espionage successfully for a couple months now, I tried unlocking my folders today only to find that my master password was being rejected!  

I tried following some instructions I found regarding renaming the Espionage folder in Application Support, but the part regarding re-adding the previous folders didn't work.  For now I have restored my previous settings, but this has screwed me right up.

Recently (during the past week) I have:
- run disk utility which found a couple of volume errors
- reset my NVRAM because my trackpad was acting a bit odd (turns out it was probably just the heat)
- Updated my copy of parallels.

I don't know if any of the above is even relevant, but I can't think of what could have caused this to happen.

Any help would be appreciated because I have some important stuff in those folders that I need access to asap.

Pages: [1]